ADANA / SEYHAN - Seyhan Halk Eğitimi Merkezi

Tem

Nis

Seyhan Sakarya Ortaokulu, "Yıldızlar" olarak Türk Halk Oyunları Adana birinciliği elde etti. Grup yarışmasında Adana'yı temsil edecek olan Vatan Biter ve Arzu Cemek eğitmenliğindeki takımımıza başarılar dileriz.

Nis

İhsan Sabancı MTAL, "Gençler" olarak Türk Halk Oyunları Adana birinciliği elde etti. Yozgat'ta düzenlenen grup yarışmasında Adana'yı temsil edecek olan Fatih Seyhan ve Hazal Keleş eğitmenliğindeki takımımıza başarılar dileriz.

Tem

Muaythai gençler Türkiye şampiyonluğu, Kickboks Dünya şmpiyonası 2.liği ve Kickboks Türkiye şampiyonası 2.liği olan kursiyerimiz Cumali SİZGEN ve antrenörü Yalçın SİZGEN kurumumuzu ziyaret etti.

Şampiyon sporcumuz Malezya'da düzenlenecek olan Muaythai dünya şampiyonası ve İtalya'da düzenlenecek olan Kickboks Dünya şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil edecektir.

Sporcumuz Cumali Sizgen'e başarılar dileriz.

Nis

Seyhan Halk Eğitimi Merkezimizce 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Lisesinde düzenlenen Dart kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimiz sözlerini tuttular.